Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Leiden

Barbecue in elk seizoen

Niet alleen als de zon hoog aan de hemel staat, maar ook als het weer iets minder florissant is, kunt u bij Your Choice Catering Leiden een geweldige barbecue bestellen. Het is immers zonde om maar een paar maanden van het jaar te genieten van zo'n gezellige barbecueparty, nietwaar?

BBQ past bij ieder feest

Voor ons is er geen aanleiding nodig om een barbecuefeest te houden, maar als u iets te vieren heeft, zijn wij van de partij! Bij uw examenfuif, personeelsfeest, verjaardag of uw bedrijfsopening regelen wij een complete barbecue met alle materialen die u nodig heeft. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de kolengrill of naar de gasbarbecue, bij ons leent u toestellen die volkomen veilig en absoluut van topkwaliteit zijn. Barbecueën wordt zo een eitje! En wilt u er toch liever niet zelf aan beginnen? Dan kunnen wij uw barbecue bedienen en heeft u helemaal nergens omkijken meer naar. Lekker makkelijk, toch?

Barbecue aanbod voor iedere smaak

De barbecue arrangementen in ons aanbod zijn voor elk wat wils. Onze spiesjes, steaks, zalmmoten, huisgemaakte bijgerechten en smaakvolle sauzen zijn niet te versmaden. Wij regelen het allemaal al voor u voor een bedrag vanaf €. 13,50 per persoon. Natuurlijk zijn serviesgoed en bestek daarbij inbegrepen. En heeft u daarnaast nog andere partymaterialen nodig? Partytenten, geluidsinstallaties, verlichting of iets anders? Dan kunt u die bij ons huren voor een zeer vriendelijk prijsje. Wij overleggen daarover graag met u, want wij geloven in maatwerk op elk gebied, dus waar het feestmaterialen betreft.

Kijk hier naar ons uitgebreide aanbod en laat het ons rustig weten als u andere wensen heeft:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue met topproducten

De vlees-, vis- en groenteproducten die wij voor uw barbecue hebben, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Your Choice Catering Leiden serveert daar uiteraard ook heerlijk vers stokbrood, kruidenboter, diverse sausjes en fruit bij. Precies zoals u dat graag heeft! Mocht u speciale wensen hebben, bijvoorbeeld glutenvrij of vegetarisch, dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem. Salades, maïskolven, spareribs, alles wordt perfect op smaak en op temperatuur gegrild en geserveerd. Want ook voor geschoold personeel bent u bij ons aan het goede adres. Your Choice Catering Leiden laat uw gasten genieten van een barbecue die nog lang voor gespreksstof zal zorgen!

Barbecue is sfeerbeleving

Barbecueën is niet alleen een zaak van lekker eten maar ook van sfeerbeleving. Op een warme zomeravond, samen met een roseetje, is die sfeer net zo bijzonder als op een koude winteravond met een kampvuur of een vuurkorf in de buurt. Your Choice Catering Leiden verzorgt niet alleen de culinaire kant perfect, wij voorzien uw barbecue ook van de nodige ambiance door de styling aan het evenement en het jaargetijde aan te passen. Wilt u weten wat wij zoal aan spullen voor u in voorraad hebben? Kijk dan hier in het materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)        

Iets voor na de barbecue?

We hebben tot slot nog een kleine tip voor u: hou nog een klein plekje over om na de barbecue nog even na te genieten met een van onze wereldberoemde nagerechten. Your Choice Catering Leiden kan u beloven dat u daar absoluut geen spijt van krijgt! Ons nagerechten aanbod is net zo divers als al onze cateringconcepten. Zo heeft u de keuze voor een compleet dessertbuffet met ijs, luchtige mousse en fruitige bavarois, vers fruit en zelfgemaakt gebak. Of wat dacht u van een heuse ijscokar met Italiaans schepijs? Daar houdt u toch graag een plaatsje voor vrij?

Wij staan met veel plezier voor u klaar als u vragen heeft. Onze offertes en adviezen zijn geheel zonder verdere verplichtingen. Wellicht zien we elkaar al snel tijdens een sprankelend barbecuefestijn!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.