Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Leiden - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Leiden maakt al jarenlang van elk bedrijfsfeest een echte belevenis. Viert u het tweede lustrum van uw bedrijf of bent u zelfs aan het zilveren jubileum toe? Heeft u uw intrek genomen in een groter pand of opent u een tweede vestiging? Dat mag u natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wat de aanleiding ook mag zijn, voor het organiseren en cateren van elk bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Gastronomisch leggen we uw gasten in de watten en voor wat betreft het entertainment, ludieke activiteiten en de partystyling zijn wij de aangewezen partij om alles te regelen. Gaat u rustig slapen, want stress is niet nodig. Wij nemen u alles uit handen en kunnen u verzekeren van een meer dan geslaagd bedrijfsfeest!

Alles onder controle

Your Choice Catering Leiden heeft bij elk event de touwtjes strak in handen. Die controle geeft u de zekerheid dat wij niets over het hoofd zien en alles zo regelen als u het wilt. Afspraak is bij ons nog altijd afspraak! Het ontbreekt ons zeker niet aan bijzondere ideeën om uw bedrijfsfeest nog leuker te maken, dus als u behoefte heeft aan activiteiten voor uw personeel of u zoekt nog een onderhoudende DJ of live band, dan zijn wij zonder meer in staat om daarvoor te zorgen. Wat dcht u bijvoorbeeld van een professionele visagist om de kleine gastjes te schminken? Of een karaoke act met ludieke hindernissen? Bovendien maken wij van uw feestlocatie een warme, gastvrije plek door deze te stylen in elk gewenst thema.

Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend

Maatwerk is bij Your Choice Catering Leiden vanzelfsprekend. Omdat geen enkel bedrijfsfeest hetzelfde is, beschouwen we elk feest en iedere opdracht als nieuw. U krijgt de VIP-behandeling die daarbij hoort. Uw event zal door ons gedegen voorbereid en in elkaar gezet worden. Onze mensen functioneren als een op elkaar ingespeeld team dat niets aan het toeval overlaat en vol overgave aan de slag gaat met de catering en de styling van uw bedrijfsfeest. Ons doel is het om hoogstaande service te leveren. Mocht u meer willen weten over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u ideeën waarvan u zich afvraagt of we die waar kunnen maken, bel ons dan op en wij vertellen u er graag alles over.

Op elk gebied hoogstaande kwaliteit

Your Choice Catering Leiden heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor elk onderdeel dat wij regelen en verzorgen. Van een gezellige familiedag met clowns, teamactiviteiten en muziek tot en met een spetterend feest dat tot in de kleine uurtjes doorgaat, bij ons kan het allemaal! Onze cateringconcepten hebben voor elk wat wils, ongeacht of u een lange of een korte gastenlijst heeft. Van een wijnproeverij tot een privé diner, van een barbecue tot een dynamisch walking dinner; wij verwennen elke gast met eten van hoge kwaliteit. Kijk rustig rond op onze site naar wat wij allemaal aan aanbod hebben. Vindt u niet precies wat u zoekt? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij maken onze reputatie van flexibel en persoonlijk betrokken maar al te graag waar!

Moderne dienstverlening in catering

Onze dienstverlening is modern en professioneel. Zeker bij een bedrijfsfeest is het van belang dat iedereen plezier heeft en er niets tussen wal en schip terechtkomt. Wij zijn een persoonlijk betrokken bedrijf dat stipt en adequaat de hele organisatie van uw bedrijfsfeest voor haar rekening neemt. Wij zorgen ervoor dat uw gasten in een warm bad belanden vanaf het moment dat ze binnenkomen tot en met het vertrek. Your Choice Catering Leiden is er voor iedereen van begin tot eind!

Contact

Bij vragen over mogelijkheden, locaties en prijzen neemt u vrijblijvend contact op met ons. Wij nemen met alle plezier de tijd voor u en geven u een onderbouwd advies en een prijsopgave op maat. Bel ons gratis nummer of vul ons contactformulier in en wij laten zo snel mogelijk van ons horen. Tot ziens!