Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Leiden - Entertainment

Your Choice Catering Leiden is er trots op al ruim twintig jaar mee te draaien in de top van de catering branche in Nederland. Bruiloften en partijen, zakelijke events en bedrijfscatering, wij zijn van alle markten thuis. En daar hoort entertainment uiteraard als vast onderdeel gewoon bij! Muziek, live of van een DJ, animatie, activiteiten, toneel, cabaret, wij hebben erg veel in huis om van uw feest of uw evenement een spectaculair event te maken.

Entertainment - amusement en meer

Your Choice Catering Leiden heeft een geweldig team dat perfect in staat is om allerlei vormen van entertainment voor u tevoorschijn te toveren. Letterlijk! Want een goochelaar, illusionist of een buikspreker hebben zij zo voor u gevonden. U heeft in ons een professionele partner op het gebied van feesten en partijen met het passende entertainment voor iedere gelegenheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei activiteiten. Heeft u uw zinnen gezet op een actief dagje met uw personeel of uw familieleden? Dan kunnen maken wij dat voor u mogelijk. De animatie van uw keuze, de muziek van uw gading en de aankleding die perfect past bij de sfeer die u wilt oproepen. U laat alles aan ons over en heeft vervolgens geen enkele stress meer over de vraag of alles wel goed geregeld is.

Entertainment - thema feesten

Niet alleen muziek is ons specialisme, maar wij regelen uw feest ook in elk thema dat u wilt. Wilt u voor uw bruiloft een ballroom orkest? Heeft u voor uw zakelijke bedrijfsopening een klassiek kwartet in gedachten? Of misschien wordt het toch een smartlappenavond? Wat u ook wilt, wij overleggen het met u en we gaan alles in het werk stellen om dat entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Leiden hoort het organiseren van het entertainment tot het totaalpakket. Persoonlijke aandacht en zorg staan daarbij altijd centraal. Bel ons vandaag nog voor alle entertainmentmogelijkheden en een prijsopgave op maat.

Meer ambiance en sfeer

Kwaliteit en service staan bij Your Choice Catering Leiden centraal. De goede naam die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd in onze branche, is voor ons een stimulans om het voortdurend beter te willen doen. Wij zorgen voor extra cachet en een bijzondere sfeer. Waar andere cateringbedrijven ophouden, zetten wij graag nog een tandje bij. Met persoonlijke betrokkenheid en duidelijke afspraken zetten wij ons beste beentje voor. Uw feest is onze zorg, met elk aspect dat daarbij hoort!

We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Bel of mail ons en we vertellen u precies wat u weten wilt. Het verplicht u verder tot niets!

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of u vult ons contactformulier in. U hoort binnen 24 uur van ons!