Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Leiden

Buffetten

Met een lopend buffet van Your Choice Catering schiet u altijd in de roos. Onze buffetten zijn namelijk al jarenlang de hit onder onze culinaire concepten. Eten naar je eigen behoefte en smaak, warm, koud, compleet van begin tot eind, dat zijn onze buffetten in een notendop. Voor iedere feestelijke of zakelijke gelegenheid hebben wij het passende buffet. Of u nu een jubileum viert of een studiedag heeft met uw team; een buffet sluit naadloos aan bij elk event. En wilt u iets anders dan de buffetarrangementen die wij hebben samengesteld? Geen nood! In onderling overleg komen wij altijd tot een oplossing.

Buffetopties - zoveel mensen, zoveel smaken

Your Choice Catering Leiden is flexibel en servicegericht als het gaat om de keuzevrijheid van onze klanten. Maatwerk, persoonlijke aandacht en professionele betrokkenheid zijn daarbij de kernwoorden. U bepaalt helemaal welk buffet u wilt en welke samenstelling u wenst. Vis, vlees, warm, koud, u krijgt wat u vraagt. De kwaliteit van onze buffetten staat buiten kijf en zelfs met een low budget variant heeft u bij ons een kwalitatief supergoed lopend buffet! Wij zijn blij met de meest creatieve en proactieve vakmensen die wij in ons team hebben. Zij zijn de beste die er te vinden zijn in de cateringbusiness. Samen met u bereiden en serveren zij een buffet dat perfect aansluit bij uw smaak en - niet te vergeten - uw portemonnee. Gegarandeerd dat uw feest slaagt met een buffet van onze makelij!

Buffetten van topniveau tegen een scherp tarief

Met een netwerk dat de afgelopen twintig jaar enorm gegroeid is, hebben we goede contacten opgebouwd met collega's en leveranciers. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij eersteklas spullen kunnen aanbieden tegen een uiterst scherp tarief. En dat is in de huidige tijden nooit verkeerd, toch?
Klik hier onder voor onze buffetarrangementen en wees verrast over zoveel culinaire lekkernijen onder één dak. Wij wensen u alvast smakelijk eten!

Onze buffetcategorieën vindt u hier:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Hoewel u verrassingen op culinair - en stylinggebied van ons mag verwachten, hoeft u niet te rekenen op surprises op het financiële vlak. Onverwacht hoge facturen zult u dus van ons niet krijgen! Helder en duidelijk geldt: alle genoemde prijzen van onze buffetten zijn inclusief BTW, schoonmaakkosten en serviesgoed.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over onze buffetten of een van onze overige cateringdiensten? Bel ons gratis telefoonnummer 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij geven u alle informatie en een vrijblijvende offerte!