Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Leiden - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Leiden heeft helaas geen eigen wijnassortiment. Onze passie voor eten en drinken laten wij echter toch graag blijken door het organiseren van wijnproeverijen. Regelen wij uw personeelsfeest of uw vriendinnendagje? Of zoekt u nog een leuke activiteit voor uw familiereünie? Wat dacht u dan van een gezellige wijnproeverij door een van onze sommeliers?

Wijnproeverij - passie voor wijn en gezelligheid

Onze passie voor wijn en de gezelligheid die een wijnproeverij met zich meebrengt, maken van een dergelijke activiteit een geweldig leuke belevenis. Voor onze wijnproeverij hoeft u heus geen groot wijnkenner te zijn. Integendeel! Onze sommelier selecteert een tiental wijnen voor u en uw gezelschap en vertelt geanimeerd over allerlei wetenswaardigheden zoals druivensoorten, gistingsprocessen en smaak. Zo heeft u een bijzonder onderhoudende middag of avond en u leert er ongemerkt ook nog wat van. Wilt u meer weten over onze wijnproeverijen? Vraag ons dan vandaag nog naar de eventuele mogelijkheden. Wij nemen alle tijd voor u!

Wijn met een lekker hapje erbij

Om de smaak van de wijn te neutraliseren, wordt er bij een wijnproeverij altijd brood geserveerd. Your Choice Catering Leiden heeft echter niet alleen brood voor uw wijnproeverij in de aanbieding. Wij kunnen u diverse lekkernijen en hartige versnaperingen aanbieden die we voor u gesorteerd hebben in overzichtelijke pakketten. Zo kunt u gemakkelijk kiezen welk wijn-spijs arrangement het beste past bij uw event en niet te vergeten uw budget. En aangezien wij geloven in maatwerk, mag u uiteraard ons aanbod wijzigen. In onderling overleg komen we daar altijd wel uit!

De 3 wijn- en spijsassortimenten kunt u hier bekijken:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnen van over de hele aardbol

Niet alleen wijnen uit de meest bekende wijnstreken in Frankrijk, Spanje en Italië maken deel uit van onze wijnproeverij, maar ook de zogenaamd 'Nieuwe Wereldwijnen' behoren tot de selectie. Your Choice Catering Leiden introduceert ook wijnen uit landen als Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Wilt u meer weten over deze drie uur durende smaakervaring? Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als u zelf een alternatieve wijnsuggestie heeft.

Sociaal gebeuren - wijnproeverij

Bij Your Choice Catering Leiden zijn we bourgondisch ingesteld. Een wijnproeverij is dan ook een van onze favoriete bezigheden. Wij organiseren een wijnproeverij bij voorkeur voor een iets grotere groep, omdat het bij uitstek een sociaal gebeuren is. Laat u en uw gasten verrassen door een smakelijke, ludieke en supergezellige activiteit die u nog lang zal heugen. Voor een bedrag van € 20,00 per persoon kunt u al genieten van een dergelijk, drie uur durend, evenement.

Bel ons gratis telefoonnummer voor meer informatie of laat een mailbericht achter in onze mailbox. Wij heffen graag het glas met u!